info@topvolleybalnijmegen.nl  Symfoniestraat 200, 6544 TN Nijmegen

Kom bij de club als Vriend van VoCASA

Zoals je misschien wel weet zijn er allerlei manieren om VoCASA te steunen. Veel van onze leden en hun relaties doen dat al door iedere week onze spelers aan te moedigen vanaf de tribune, of door allerlei vrijwilligerstaken te vervullen.

Ook hebben wij een heel legioen aan trouwe sponsoren die wij ontzettend dankbaar zijn en nog lang hopen te mogen behouden. Deze sponsoren helpen ons met aanzienlijke financiële bijdragen het mogelijk te maken om er ieder jaar weer een topseizoen van te maken! Maar wist je ook dat je Vriend van VoCASA kan worden?

Ben jij of ken jij iemand die VoCASA een warm hart wil toedragen?

VoCASA is een ontzettend diverse en levendige volleybalvereniging, met meer dan 400 leden. Wij bieden plek om te sporten voor alle leeftijden en niveaus. Wij hebben aankomend seizoen maar liefst 6 herenteams en 13 damesteams, met daarbij nog een hele hoop jeugd. Van studenten die (starten met) studeren in Nijmegen en nieuw bij VoCASA zijn, tot leden die al jaren bij de vereniging horen! Wij zijn enorm gebaat bij iedere bijdrage, want hiermee kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor goede trainers, meer trainingsmogelijkheden en kunnen we leuke evenementen organiseren voor jullie, onze leden.

Vriend van VoCASA

Ieder lid van Vocasa heeft wel in zijn vrienden en/of relatiekring een of meerdere personen met een bedrijf, of mensen die op een andere manier VoCASA een warm hart toedragen en het leuk vinden om deel uit te maken van een écht Nijmeegse sportvereniging waar de alle niveaus van Nederland gespeeld worden. Jij kan deze mensen/bedrijven aandragen om een jaarlijkse donatie te doen en daarmee lid te worden van de Vrienden van VoCASA! Je bent al Vriend bij een jaarlijkse bijdrage vanaf 100 euro. Deze bijdrage is éénmalig en daarmee ben je het hele seizoen lid van de Vrienden van VoCASA. Vrienden van VoCASA bieden wij:

  • Een gratis VoCASA sjaal t.w.v. 12,50!
  • Deelname aan het speciale Vrienden Event
  • Toegang tot het Eindfeest van VoCASA + 5 drankmunten
  • Zichtbaarheid van naam/logo in de hal, op de website en een post op verscheidene van de Sociale Media van VoCASA

© VoCasa 2024.